Powered By Blogger

joi, 1 ianuarie 2015

Sorbet cu caise&rom

Este racoritor, aromat si foarte usor pentru digestie. Acest sorbet este potrivit pentru orice ocazie. Poate fi servit ca si desert la orice ora :) 
Va invit sa-l incercati !

Ingrediente:
6 caise mari congelate
2 banane mari congelate
3 linguri suc de lamaie
1 lingura plina cu miere
1 lingurita esenta rom
stafide si afine pt decor

Mod de preparare:
Introduceti in blender caisele si bananele. Adaugati mierea, sucul de lamaie si esenta de rom. Procesati pana obtineti consistenta unui smoothie cremos. Puteti adauga putina apa plata/alcalina, daca este necesar, pentru o mai buna omogenizare.
Scoateti sorbetul obtinut si il puneti in pahar/ceasca. Puneti deasupra stafidele si afinele, hidratate 10 minute, anterior, in esenta de rom. 

NOTA: 
Daca preferati alcoolul, puteti folosi rom, in loc de esenta de rom. 

Sa aveti spor si multa sanatate !!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu