Ingrediente:
120 g curmale (hidratate o ora)
1 1/2 cana nuci romanesti macinate
2-3 linguri cacao raw/alcalina (sau 3-4 linguri carob)
scortisoara
1-2 linguri miere (optional)
2 linguri fulgi de nuca de cocos
un praf de sare
Mod de preparare:
Introduceti in blender curmalele (le scurgeti de apa) impreuna cu 50 ml apa plata/alcalina si procesati pana obtineti o pasta. Intr-un bol puneti nucile macinate, curmalele, cacao, mierea, scortisoara, sarea. Amestecati foarte bine pana obtineti o compozitie omogena. Asezati in formele preferate si bagati la frigider timp de o ora. Dupa care le scoateti, presarati fulgii de cocos si puteti servi cu mare placere !
NOTA:
Nucile le puteti macina in robotul de bucatarie prevazut cu lama S.
Sa aveti spor si multa sanatate !!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu