Powered By Blogger

marți, 6 ianuarie 2015

Inghetata cu visine&cocos

Inghetata raw este foarte rapid de preparat, chiar si fara o masina de inghetata. 
Este 100% naturala si super delicioasa !
Am ales forme mai speciale pentru ca le-am pregatit anul trecut cu ocazia Zilei Indragostitilor :)

Ingrediente:
2 banane mari, bine coapte (taiate bucatele si congelate)
15 visine fara samburi (congelate)
1/2 nuca de cocos taiata bucatele si congelata (preferabil pulpa young coconut - iese mai cremoasa)
2-3 Lg miere
vanilie

Mod de preparare:
Introduceti in blender o banana, visinele si 2 Lg miere. Procesati pana obtineti o compozitie cremoasa. Puneti in forme si lasati la congelator 30 de minute.
Dupa care faceti cealalta compozitie. 
Introduceti in blender cealalta banana, nuca de cocos si vanilia, miere. Procesati si puneti in forme. Lasati 30 de minute la congelator.
Decorati cu ciocolata raw si/sau fructe proaspete.

Sa aveti spor si multa sanatate !!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu