Sunt fenomenale !!!!
Iar daca inca nu le-ati incercat, va las reteta si voua :)
Ingrediente:
1 cana curmale fara samburi
1/2 cana tahini (pasta de susan)
4 linguri ulei de cocos solid
1/2 lingurita scortisoara
sare Himalaya
Mod de preparare:
Hidratati curmalele 30 minute, le scurgeti si le introduceti in blender. Procesati la viteza maxima, dupa care adaugati pasta de susan, scortisoara si uleiul de cocos. Procesati pana obtineti o compozitie cremoasa si fina. Intr-o tava cu hartie de copt, puneti crema obtinuta, si lasati la frigider cel putin 2-3 ore (sau peste noapte la congelator). Taiati patratele si ornati cu sare roz si savurati !
NOTA:
Data urmatoare cand le voi face, voi incerca cu unt de cacao, si putina cacao raw.
Eu am preparat pasta de susan in casa, iar reteta este urmatoarea: 6 linguri seminte de susan alb crud (dupa care le rasniti), 1 1/2 Lg ulei de susan (sau de masline), un praf de sare, apa plata/alcalina treptat pana obtineti consistenta dorita.
Wow arata foarte bine. ..trebuie sa o încerc și eu. Multumim Florentina ca ne încânți sănătos cu Retetele tale ♥
RăspundețiȘtergereMultumesc si eu pt apreciere !! Intr-adevar sunt super super delicioase caramelele :) asteptam si poze !!
RăspundețiȘtergere