Sunt aromate si debordeaza de nutrienti benefici organismului.
Reteta poate varia, in functie de preferinte !
Ingrediente:
1/2 cana caju
1/3 cana nuci romanesti
1/2 cana fulgi de nuca de cocos (poate fi folosita si pulpa ramasa de la prepararea laptelui de cocos)
1/2 cana stafide (puteti pune si merisoare)
2 linguri miere
2 linguri pline cu cacao raw/alcalina
2 linguri ulei de cocos solid
un praf de sare
Mod de preparare:
Introduceti in robotul de bucatarie prevazut cu lama S, nucile si caju si procesati pana se maruntesc. Adaugati fulgii de cocos, stafidele, cacao, si restul ingredientelor. Procesati pana obtineti o compozitie omogena si lipicioasa. Asezati in forma dorita, optional in tava (cu hartie de copt), si lasati la frigider peste noapte.
A doua zi taiati triunghiuri (sau forma dorita) si puteti servi.
Sa aveti spor si multa sanatate !!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu