Indiferent de sezon, aceasta bautura este binevenita. Este un antioxidant foarte bun, antiviral, antibacterian, antiinflamator si un bun energizant.
Ingrediente:
1 l apa plata/alcalina
5-6 cm radacina ghimbir (in functie de cat de iute va place)
1 lamaie
1 lingurita rasa cu turmeric
2 linguri miere
scortisoara
cuisoare
piper negru
Mod de preparare:
Curatati lamaia de coaja si samburi, dupa care ghimbirul de coaja subtire. Le taiati bucatele. Introduceti in blender toate ingredientele, mai putin scortisoara, cuisoarele si piperul. Procesati pana la omogenizare. Dupa care, strecurati pentru a obtine o bautura limpede.
Serviti in pahar si decorati cu scortisoara, cuisoare si piper negru, toate macinate.
Pastrati la frigider sau la temperatura camerei.
Sa aveti spor si multa sanatate !!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu