Powered By Blogger

miercuri, 18 februarie 2015

Supa crema de pastarnac cu ghimbir & nucsoara

Este prima data cand fac aceasta supa. A iesit foarte cremoasa, aromata si usor picanta de la ghimbir. Este preferabil sa fie servita calda, alaturi de crutoane facute in casa.

Ingrediente:
1 ceasca cubulete pastarnac
1/2 ceasca cartof alb/roz
1/4 ceasca radacina telina
1/4 ceasca radacina patrunjel
3-4 cm radacina ghimbir razuit 
sare de Himalaya
1/2 lingurita nucsoara
1/2 lingurita oregano 

Mod de preparare:
Puneti apa intr-o craticioara la foc mic. Cand da apa in clocot puneti legumele, bine spalate, curatate si taiate bucatele. Lasati la foc mic pana aceastea se inmoaie. Le scoateti intr-o sita. Pasati legumele cu ajutorul blenderul vertical. Puneti apa, in care au fiert legumele, putin cate putin pana la consistenta dorita. Adaugati si celelalte ingrediente, dupa care puteti servi imediat. 

Eu am facut si crutoane foarte delicioase.  Va las si voua reteta:
2 felii de paine de casa taiate cubulete
ulei de masline
coriandru macinat
chimen negru si maro, macinate
sare de Himalaya
Amestecati totul foarte bine si lasati la cuptor pana acestea devin crocante. 
Serviti cu mare placere alaturi de supa !

Sa aveti spor si multa sanatate !!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu