Ocazie perfecta pentru mine de a gati un bors cu sfecla rosie. Si, a iesit o bunatate de ciorbica. Desi calda, este foarte racoritoare, fresh si usoara !
Ingrediente: 2 portii
1/2 radacina sfecla rosie
1 ceapa mica alba/galbena
1/4 radacina telina
1/4 radacina pastarnac
1 morcov potrivit
1/2 ceasca orez integral (sau quinoa alba)
1 ceasca bors de casa
sare Himalaya dupa gust
patrunjel si/sau leustean verde
Mod de preparare:
Puneti intr-o craticioara apa, la foc mic. Spalati, curatati si taiati toate legumele. Le puneti cand apa da clocot si le lasati la foc mic pana cand s-au fiert. La final adaugati sarea si borsul. Mai lasati 5 minute si opriti focul. Puneti verdeata si mai lasati putin pana serviti.
Eu am facut si painici cu ovaz, reteta o gasiti in urmatorul articol.
NOTA:
Borsul a fost foarte acru, de aceea a fost suficienta o ceasca, gustati si potriviti dupa gust.
Sa aveti spor si multa sanatate !!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu