Ingrediente:
150 gr faina integrala de grau bio/eco
150 gr fulgi uscati de nuca de cocos
150 gr fulgi de ovaz
100 gr nuca romaneasca maruntita
100 gr zahar de cocos
1 lingurita bicarbonat de sodiu (stins cu 1 Lg zeama de lamaie sau otet)
10 Lg ulei de cocos lichid
10 Lg apa plata/alcalina
scortisoara, nucsoara dupa gust
Mod de preparare:
Puneti intr-un bol ingredientele uscate si amestecati. Adaugati bicarbonatul, uleiul si apa si omogenizati bine cu lingura. Veti obtine un aluat usor sfaramicios dar potrivit pentru modelare. Formati bilute cu ajutorul mainilor, apoi presati usor sa ia forma rotunda pentru biscuti. Puneti tava (cu hartie de copt) la cuptorul preincalzit, timp de 20-30 minute. Aveti grija ca se fac repede, depinde de temperatura. Ii puteti intoarce si pe partea cealalta daca va plac mai crocanti. Ii lasati sa se raceasca, dupa care puteti servi !
Sa aveti spor si multa sanatate !!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu