Powered By Blogger

sâmbătă, 14 martie 2015

Mic-dejun cu fulgi de porumb

Fulgii de porumb sunt tot timpul discutati. Ba ca au gluten, sau porumbul este modificat genetic, sau procesarea in sine a fulgilor.
 E adevarat ca nu intotdeauna ce este scris pe eticheta este si adevarat, dar e alegerea fiecaruia de a decide ce consuma si ce nu. 
Chiar daca porumbul nu contine gluten, majoritatea fulgilor contin datorita maltului din compozitie. Ca sa va asigurati ca nu contin gluten, verificati eticheta si cautati daca scrie la compozitie malt de porumb, sau scrie ca sunt fara gluten. Altfel au in compozitie malt din orz, deci aceia au gluten. 
Asadar, eu am cumparat o punga de fulgi de porumb bio, fara zahar. Imi pare rau ca nu am facut o poza (data viitoare o s-o atasez aici), dar se gasesc peste tot in supermarketuri, plafar, etc. 

Ingrediente:
1 cana lapte de ovaz (sau de migdale, cocos, caju, etc)
2 banane
maca
scortisoara
fulgi de porumb bio, fara zahar

Mod de preparare:
Puneti la blender laptele, bananele (opriti cateva feliute pentru decor), pudra de maca si scortisoara. Procesati pana la omogenizare. Puneti intr-un bol laptele, adaugati fulgii de porumb, feliutele de banana, pudrati cu scortisoara si savurati ! 

Sa aveti spor si multa sanatate !!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu