Ingrediente:
1/2 cana caju crud hidratat
1/2 cana ulei cocos
3 Lg carob (pudra de roscove) sau cacao
vanilie pudra
5-10 curmale proaspete (sau deshidratate, dar inmuiate in apa 30 de minute)
Mod de preparare:
Introduceti in blender toate ingredientele si procesati pana la omogenizare. Puneti crema in forma dorita, sau tava mica , dreptunghiulara. Lasati la frigider 5-6 ore sau peste noapte. Scoateti, taiati patratele, lasati putin la temperatura camerei, dupa care pudrati cu maca si serviti cu mare placere.
NOTA:
Puteti folosi migdale in loc de caju.
Am mai incercat o varianta a ciocolatei si am pus 1-2 Lg de pudra de maca in compozitie si visine intregi. Ciocolata a stat doar la frigider ! A iesit minunata !!!!! (v-am lasat si poze)
Sa aveti spor si multa sanatate !!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu