Powered By Blogger

marți, 10 martie 2015

Capsuni cu ciocolata & migdale si nuci

Poate fi un desert foarte rapid si de ce nu, afrodisiac :)
Este perfect pentru o seara romantica, si nu numai !!

Ingrediente:
250 gr capsuni mari si proaspete
150 gr unt de cacao
1 1/2 Lg miere zaharisita (sau alt indulcitor natural)
1 1/2 Lg carob (sau cacao raw)
nuci romanesti, migdale

Mod de preparare:
Puneti capsunile la congelator pana preparati ciocolata. 
Topiti pe baie de aburi, untul de cacao si mierea, in boluri separate. Amestecati apoi mierea cu untul de cacao si la final puneti carob. Amestecati pana la omogenizare. 
Scoateti capsunile din congelator si introduceti una cate una pana la jumatate in bolul cu ciocolata, care se va inchega instant. Le puteti servi imediat sau le puteti tine la frigider, daca urmeaza sa le consumati in aceeasi zi, ori la congelator, daca le veti servi zilele urmatoare. 
Ciocolata care va ramane o puneti intr-o forma si puneti bucatele de nuci si migdale, chiar si fructe deshidratate si o puneti la congelator 30 de minute sa se inchege. 

Sa aveti spor si multa sanatate !!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu