Powered By Blogger

marți, 10 martie 2015

Branza cremoasa de nuci

Este reteta mea preferata, dintre toate incercate de mine pana acum. Este super delicioasa si poate fi servita atat ca atare, cu legume, dar folosita si in diverse sosuri si alte preparate.

Ingrediente:
1 cana nuci romanesti (hidratate peste noapte)
2-3 Lg suc de lamaie
1-2 Lg fulgi de drojdie inactiva
1-2 graunte usturoi
1 lingurita ulei presat la rece (cocos) 
sare de himalaya
50-100 ml apa plata/filtrata

Mod de preparare:
Puneti toate ingredientele la blender. Incepeti sa procesati si adaugati apa putin cate putin in functie de consistenta dorita. O puteti pastra 2-3 zile la frigider intr-un vas de sticla inchis etans (borcan). 


NOTA:
Branzica poate fi aromata cu diverse ierburi, condimente.

Sa aveti spor si multa sanatate !!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu