Ingrediente:
1/2 cana fulgi de ovaz
1/2 cana fulgi de nuca de cocos (ramasi de la lapte)
1/2 cana seminte de canepa decorticate
2-3 Lg pudra de maca
1 cana caise deshidratate
1/2 cana merisoare+afine deshidratate
3 Lg ulei de cocos
Mod de preparare:
Puneti toate ingredientele la robotul cu lama in forma de S si procesati pana obtineti o compozitie bine legata si lipicioasa. Uleiul de cocos il puneti la final si mai procesati putin sa se incorporeze. Asezati compozitia intr-o tava mica, unsa cu ulei de cocos. Presati cu degetele si uniformizati cu spatula de silicon. Acoperiti cu o folie si lasati la frigider peste noapte. Taiati a doua zi si le puteti tine la frigider intr-un vas inchis ermetic.
NOTA:
Eu am facut si cateva bombonele pudrate cu carob, maca si fulgi de cocos si am alcatuit un frumos buchet de bombonele :)
Sa aveti spor si multa sanatate !!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu