Pentru compozitie aveti nevoie de 10 linguri cu faina de naut, sare roz, pudra de usturoi, turmeric, boia si coriandru macinat. Amestecati ingredientele dupa care adaugati apa cat sa obtineti o compozitie cremoasa, nu lichida.
Pregatiti tava cu hartie de copt in ea. Puneti buchetelele de conopida in vasul cu compozitie , le scufundati bine de tot :) dupa care le asezati in tava. Dupa ce ati terminat ,puneti tava la cuptor si urmariti pana cand este gata. Se fac destul de repede si nu necesita intoarcere. Scoateti tava si lasati sa se raceasca dupa care desprindeti conopida de pe hartia de copt.
Noi am servit cu maioneza de caju: caju hidratat, zeama de lamaie, usturoi mai mult, sare roz si putina apa. Totul la blender si gata. Si cu un platou cu burgeri vegani si cartofi la aburi.
Sa aveti spor si multa sanatate !!
Si fara sa fierbi conopida? :)
RăspundețiȘtergereSigur ca da, conopida sa nu fie fiarta :)
RăspundețiȘtergere