Powered By Blogger

vineri, 18 decembrie 2015

Supa de conopida cu smantana de caju

Supa cu smantana este cremoasa si aduce, in general, cu ciorba de burta traditionala. Deci putem spune ca este o ciorba de burta vegana :) Este super-delicioasa, usoara, plina cu vitamine si foarte simplu de facut ! 

Aveti nevoie de un castron cu buchetele de conopida (bine spalate), o ceapa si un ardei taiate marunt, un morcov, o bucatica radacina de telina, jumatate de pastarnac. Acestea din urma date pe razatoare. Puneti totul la fiert, la foc mic. Puneti si putina sare roz dupa gust, iar la final , dupa ce ati oprit focul, puneti patrunjel verde taiat marunt si una-doua linguri ulei presat la rece. 

Smantana de caju se face la fel de simplu: hidratati peste noapte o mana de caju, iar a doua zi puneti la blender impreuna cu putina sare roz,  puțina apa si zeama de lamaie. Procesati putin, iar la final puneti 1-2 linguri ulei de cocos, amestecati si este gata :)

Sa aveti spor si multa sanatate !!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu