Powered By Blogger

sâmbătă, 19 decembrie 2015

Clatite sarate cu legume, fara gluten

Clatitele sarate le puteti umple cu legumele voastre preferate, cu diverse sosuri, pateuri, guacamole, hummus-uri de tot felul. Au multe proteine și fibre. Va invit sa le incercati! 

Pentru 2 clatite aveți nevoie de :
6 linguri faina de naut
sare roz 
1 lingura ulei presat la rece 
oregano
busuioc
cimbru (uscate) 
un varf de cuțit cu turmeric 
putina boia dulce
apa cat cuprinde


Pentru umplutura:
cateva buchețele de broccoli facute 10 minute la aburi
rosii cherry
busuioc proaspăt 
spanac proaspăt 
ardei verde
sare roz 
oregano

Puneti toate ingredientele într-un vas,  omogenizati si coaceți clatitele pe ambele părți in tigaia speciala. Le lasati sa se răcească,  dupa carecle umpleti si le savurati :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu