Powered By Blogger

sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Biscuti fara gluten

Tuturor ne place sa mai rontaim din cand in cand buscuiti :) iar daca mai sunt si sanatosi, cu atat ne bucuram mai mult ! 

Aveti nevoie de :
100 gr faina de cocos
100 gr faina de hrisca
250-300 ml lapte de migdale
1 banana mare si coapta
2-3 linguri zahar de cocos
60-80 ml ulei de cocos
1 praf de copt bio (vegan)
scortisoara
3-4 linguri pudra de roscove

Amestecati intai ingredientele uscate, apoi separat cele umede. Dupa care le puneti impreuna si omogenizati. Intindeti pe masa (sau hartie de copt) foaia de aluat cu un sucitor, iar cu ajutorul unei forme de biscuiti portionati. Puneti in tava cu hartie de copt si lasati la cuptor pane se rumenesc. 
Ii puteti servi cu ceai, lapte (vegetal) sau simpli :) 

Sa aveti spor si multa sanatate !!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu