Powered By Blogger

vineri, 18 decembrie 2015

Briose fara gluten

Brioșe pufoase,  moi,  aerate,  super-delicioase și aromate :) Așa mi-au iesit ultimele briose pe care le-am facut!  Si mai sunt si fara gluten,  un mare beneficiu pentru sănătate!  Va invit sa le incercati :)

Aveți nevoie de :
200 gr faina fara gluten Schar
200 ml lapte vegetal
50 ml ulei de cocos
3 linguri pudra de roscove
2 linguri zahar de cocos
1 plic praf de copt bio
1 banana mare foarte coapta (pasata)

Amestecati separat ingredientele uscate de cele umede. Dupa care le puneti in acelasi vas, omogenizati si gata. Turnati in forme si la cuptor,  la foc mediu. Urmăriți și faceți testul cu scobitoarea. Le puteți servi simple ori cu glazura de ciocolata sau dulceață :)






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu