Aveti nevoie de :
1/2 cana crupe de hrisca cruda bio (cea care are culoare alb-verzui, nu cea maro, care este precoapta) hidratata peste noapte
2 linguri seminte chia rasnite
2 linguri seminte in rasnite
2 linguri seminte susan alb rasnit
1/2 cana nuca hidratata peste noapte
2 linguri ulei de cocos (sau alt ulei presat la rece)
sare himalaya
busuioc
oregano
usturoi
ceapa si patrunjel (verzi)
suc de rosii+ardei
Sa aveti grija sa spalati hrisca foarte bine inainte de a o pune la hidratat. Puneti in robotul de bucatarie cu lama S , hrisca, semintele rasnite, nuca, condimentele si putin suc de rosii. Procesati pana se leaga bine compozitia. Mai adaugati suc de rosii cat sa obtineti o crema moale lipicioasa. La final puneti uleiul de cocos, patrunjelul si ceapa verde si amestecati bine cu lingura (nu la robot).
Intindeti crema pe o hartie de copt , o portionati si o puneti la cuptor, la foc mic, pana este gata.
Noi i-am servit cu branza crema de nuci (reteta o gasiti pe blog, doar ca am adaugat ulei de cocos, imi place mai tare :)) !
Sa aveti spor si multa sanatate !!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu