Powered By Blogger

sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Ciocolată de casă

Cel mai fin degustător al meu este David (4ani) :) Și credeți-mă , ușor nu este să spună de-li-cios !!!!! 
Așa a ieșit ciocolata mea , foarte "smoothie", cremoasă adică :) fină și de post :) așa cum v-am obișnuit  :)

Aveți nevoie de:
1 cana caju (hidratat peste noapte)
2 banane mari si coapte
1 1/2 cana ulei de cocos (lichid)
1/2 lingurita vanilie pudra
1 lingura pudra lucuma
1 lingura pudra maca
1 lingura pudra mesquite
3 linguri pudra de roscove ecologica
un praf de sare
lapte de cocos cat sa ajute blenderul

Puneți în blender caju (scurs de apă) și puțin lapte de cocos și procesați până se mărunțește bine. Adăugați bananele și  toate celelalte ingrediente (fără uleiul de cocos). Procesați până obțineți o cremă omogenă și fină . La final puneți uleiul de cocos, mai blenduiți puțin și este gata.
Puneți crema de ciocolată într-o tavă (în care ați pus o folie alimentară) și lăsați la frigider peste noapte. A doua zi tăiați și savurați :)

Să aveți spor și multă sănătate !!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu