Așa a ieșit ciocolata mea , foarte "smoothie", cremoasă adică :) fină și de post :) așa cum v-am obișnuit :)
Aveți nevoie de:
1 cana caju (hidratat peste noapte)
2 banane mari si coapte
1 1/2 cana ulei de cocos (lichid)
1/2 lingurita vanilie pudra
1 lingura pudra lucuma
1 lingura pudra maca
1 lingura pudra mesquite
3 linguri pudra de roscove ecologica
un praf de sare
lapte de cocos cat sa ajute blenderul
Puneți în blender caju (scurs de apă) și puțin lapte de cocos și procesați până se mărunțește bine. Adăugați bananele și toate celelalte ingrediente (fără uleiul de cocos). Procesați până obțineți o cremă omogenă și fină . La final puneți uleiul de cocos, mai blenduiți puțin și este gata.
Puneți crema de ciocolată într-o tavă (în care ați pus o folie alimentară) și lăsați la frigider peste noapte. A doua zi tăiați și savurați :)
Să aveți spor și multă sănătate !!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu