Powered By Blogger

duminică, 8 noiembrie 2015

Prajitura raw cu dovleac

Este pentru prima oara cand fac aceasta prajitura, si nu pot spune decat ca a iesit magnifica :)
Este dulce, aromata, cremoasa, usor acrisoara ....este perfecta :) Nu contine gluten si nu necesita congelare. 

Ai nevoie de :

Blat: 
1 cana nuci hidratate
1 cana curmale moi
1/2 cana fulgi de cocos uscati

Crema:
2 cani bucatele dovleac crud ,ulterior dat pe razatoare
1 mar mare, galben si dulce, dat pe razatoare
2 linguri ulei de cocos lichid
2 linguri tarate psyllium rasnite
scortisoara pudra
vanilie pudra
zeama de la o jumatate de lamaie

Pentru a prepara blatul , puneti toate ingredientele in robotul de bucatarie prevazut cu lama S si procesati pana se omogenizeaza. Asezati compozitia intr-un inel culinar presand cu spatula de silicon si lasati la rece pana preparati crema. 

Apoi puneti in robot dovleacul si marul , care au fost razuite si stoarse bine de zeama inainte, impreuna cu restul ingredientelor (fara uleiul de cocos), si procesati pana la omogenizare. La final adaugati uleiul de cocos si mai amestecati putin. 

Asezati crema peste blatul preparat anterior si lasati la rece (frigider) 2 ore. 

Sa aveti spor si multa sanatate !!





2 comentarii:

  1. Arata atat de bine! Nu prea ma pricep la prajituri, dar chiar imi doresc sa incerc aceasta reteta! Multumim pentru postare! <3

    https://smileloveliveforever.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur tare ca va place :) nu este greu deloc, doar incercati si cu putina atentie si iubire sigur reusiti ! Va astept si pe pagina de FB a blogului sa ne impartasiti fotografii cu prajitura ! Spor

    RăspundețiȘtergere