Aveti nevoie de :
500 gr ciuperci champignon
1 ardei capia
1 dovlecel
1 ceapa
500 gr soia granule (nemodificate genetic)
usturoi
boia dulce+iute
sare roz
coriandru macinat
ceapa si patrunjel (verzi)
fulgi de drojdie inactiva (optional)
turmeric (optional)
3-4 linguri ulei presat la rece
2-3 linguri faina de naut
Am pus in tigaia ceramica ciupercile, ceapa, ardeiul si dovlecelul cu putina apa si am lasat acoperit , la foc mic , pana a scazut apa din ele. Intre timp am fiert 5 minute granulele de soia, dupa care am scurs bine. Dupa aceea am pus intr-un vas mai mare toate ingredientele , am amestecat foarte bine si am format chiftelutele. Faina puteti pune si in functie de cum se leaga, mai mult sau mai putin. Asezati intr-o tava cu hartie de copt si lasati la cuptor pana se rumenesc pe ambele parti.
Sa aveti spor si multa sanatate !!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu