Powered By Blogger

luni, 29 decembrie 2014

Raw Tea de sezon

Ceaiul macerat la rece este o optiune minunata, indiferent de sezon. 
Exista foarte multe variante si il puteti prepara in functie de gusturi si preferinte. 
Eu astazi am ales sa va prezint o reteta care are foarte mult succes in aceasta perioada. 
Va invit sa-l incercati !

Ingrediente:
1 l apa plata/alcalina
anason
cuisoare
scortisoara
4 lingurite fructe/flori uscate (macese,afine,trandafir,iasomie,etc)
1 portocala/lamaie

Mod de preparare:
Puneti intr-o sticla toate ingredientele si introduceti la frigider. Dupa minim 8 ore este foarte bun de consumat. Cantitatile la anason, cuisoare, scortisoara sunt in functie de cat de aromat preferati. Dar sa nu puneti prea mult sa nu fie amar.          Il puteti servi rece, la temperatura camerei sau chiar incalzit usor pentru cei frigurosi :)

NOTA:
Puteti adauga 1-2 lingurite cu miere sau alt indulcitor natural. Sau puteti indulci atunci cand il serviti. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu