Chifteluțele de azi le-am mai făcut până acum, sunt super-delicioase și arătoase, dar și foarte simplu de făcut :)
Aveți nevoie de:
o cană de linte roșie hidratată peste noapte și fiartă 15 minute
2 morcovi cruzi dați pe răzătoare
o ceapă mare tăiată mărunt
o mână plină de pătrunjel tocat
sare roz
2 căței de usturoi zdrobiți
2 linguri ulei presat la rece
o lingură tărâțe de psyllium
o lingură mix fibre făină konjac (fără gluten), puteți înlocui cu oricare tip de făină
Am pasat lintea într-un vas, am pus și celelalte ingrediente și am amestecat până am obținut o compoziție lipicioasă. Am format biluțe, le-am modelat și am pus susan integral și negru peste ele. Le-am așezat în tavă și le-am lăsat 30 de minute la cuptor.
Să aveți spor și multă sănătate!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu