Eu am adaptat ingredientele pe gustul meu, și după ce am incercat-o de cateva ori pana acum, am gasit formula perfecta pentru mine :)
Asadar, am pus:
2 cartofi dulci mari
100 grame nuci romanesti
100 grame migdale
1-2 linguri faina de nuca de cocos (sau hrisca ori orez brun integral)
15-20 curmale deshidratate (fara samburi)
2 linguri pudra de roscove
2 linguri pudra de boabe de cacao proaspat rasnite (sau cacao)
un praf de sare roz
Am facut cartofii la dry-cooker pana s-au inmuiat putin (sau la steamer). Am tocat marunt curmalele. Am pus in robot nucile si migdalele, am adaugat cartofii, dupa care si restul ingredientelor si am procesat pana la omogenizare. Intr-o tava dreptunghiulara de silicon unsa cu ulei de cocos am pus compozitia si am lasat la cuptor la foc mediu cam 50 de minute. Vă dați seama ușor când este gata pentru ca incepe sa se rumeneasca deasupra. Lasati in forma sa se raceasca bine, apoi taiati si serviti. O puteti pastra 1-2 zi la frigider.
Sa aveti spor si multa sanatate!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu