marți, 9 iunie 2015

Raw Generation Expo, 14 iunie 2015, editia IXDragi prieteni, va invitam la a 9-a editie a Expozitie Nationale Raw Generation, care va avea loc la Bucuresti la data de 14 iunie 2015.

Expozitia se va desfasura intr-o singura zi , duminica, intre orele 9-19 la Romexpo in pavilionul C6. Intrarea este 10 lei si se va achita la intrarea in pavilion. Precizam acest lucru fiindca Romexpo va incarca o taxa separata pentru acces in zona de parcare. 

Fiecare bilet de intrare la expo va fi inclus automat in marea tombola care ca avea loc in seara acelei zile, de aceea va rugam sa va inregistrati la intrare, sa pastrati biletul la indemana si sa consultati regulile tombolei.
Accesati aici o harta Romexpo cu intrarile si locatia Pavilionului C6 marcate foarte clar.

Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti. Expozitia este cu vanzare si va fi intinsa pe o suprafata mai mare de 2.500 mp in pavilionul C6. 

Acest eveniment este organizat de Ligia si Raoul Pop, care promoveaza intens alimentatia vegana fara foc (raw food) in Romania din 2009 si pana in prezent. Puteti vedea poze de la editiile anterioare ale expozitiei pe site-ul ei oficial www.ligiapop.com.

Prezentarile de sanatate se vor tine in sala de conferinta Iorga din pavilionul C6. Intrarea in sala se face din interiorul pavilionului C6, urcandu-se pe scari la etaj. 

Lista cu prezentarile de sanatate si demonstratiile culinare:

- 10:00 - 11:00 - Demo Culinar cu Denisa Ratulea , Raw Chef , Nutritional Therapist in UK - "Supercharge your Day!"
- 11:00 - 12:00 - Irina Gardea , cosmetician, va demonstra "Epilarea cu zahar"
- 12:00 - 14:00 - Dr. Mihaela Olaru, "Alimente pentru trup si suflet"
- 14:30 - 15:30 - Prezentare Storcator Kuvings, Ligia Pop in colaborare cu Kuvings Romania
- 16:30 - 17:30 - Seminar sustinut de Anca Pavel , nutritionist si formator in domeniul alimentatiei raw vegane, "Cum sa adoptam un stil de viata sanatos si echilibrat si care sunt pasii catre o alimentatie raw vegana?"

La aceasta editie vor fi prezente firme din intreaga tara (si din strainatate) care vor expune o gama diversificata de produse si solutii pentru un stil de viata sanatos. In cadrul expozitiei veti gasi:

- Preparate raw food proaspete
- Ingrediente raw food : seminte de germinat, seminte si nuci, alge marine, superalimente, uleiuri presate la rece, ceaiuri si fructe uscate, etc.
- Ingrediente si preparate vegane.
- Vor fi prezenti fermieri si mici producatori care comercializeaza legume, fructe si vlastari proaspeti.
- Produse romanesti ecologice si naturale.
- Cartile Ligiei plus multe alte carti care promoveaza un stil de viata natural si pozitiv.
- Echipamente si aparatura : storcatoare prin presare la rece, automate si manuale, germinatoare manuale, blendere si ustensile de bucatarie, filtre de apa, ionizatoare, etc.
- Ingrijirea si mentinerea cosmetica a pielii prin metode naturale (epilare cu zahar, manichiura spa, machiaj minersl, etc).
- Cosmetice naturale, bio si handmade.
- Sapunuri si detergenti naturali si bio.
- Masaj terapeutic si metode de relaxare (masaj clasic, terapeutic, mese cu pietre vulcanice de jad, etc).
- Metode naturale de prevenire si vindecare (salina, aromaterapie, lumanari naturale, etc).
- Incurajarea copiilor de a manca sanatos.
- Nastere naturala, alaptare si tot ce tine de promovarea unei cresteri frumoase si armonioase a generatiei viitoare.
- Promovarea produselor de imbracaminte/incaltaminte/lenjerie din materiale naturale si fabricate manual in Romania.
- Produse handmade : bijuterii, decoratiuni, accesorii si haine copii cat si adulti.
- Producatori de jucarii.

La expozitie va fi un spatiu destinat copiilor de 50 mp, unde va veti putea lasa copiii in grija educatorilor si echipei celor de la Paradisul Vesel.

Pentru a va declara interesul de participare ca si expozant , va rugam sa sunati la numarul de telefon +40761 459147 intre orele 10-17 , de luni pana vineri.
Daca sunteti vizitator , portile se vor deschide la ora 9 in dimineata zilei de 14 iunie.  Intrarea se face folosind doar portile D sau C ( preferabil D pentru acces imediat la Pavilionul C6).
Ca si fapt divers, in cadrul expozitiei, veti putea admira cateva buchete elegante pregatite de atelierele Flowersophy. 

Va asteptam cu mare drag ! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu